Gehoorbescherming en zwemdoppen

Hoorcentrum Veranneman Berchem - Berchem - Gehoorbescherming en zwemdoppenHoorcentrum Veranneman is bezorgd om uw gehoor. Het is dan ook specialist in gehoorbescherming en zwemdoppen. Onze gehoorbescherming is van het merk Dreve en wordt op maat gemaakt. Dit zijn de belangrijkste categorieën.

Dreve DLO Silicone

Om optimaal van de kracht van muziek te genieten, kiest u voor deze oordoppen. De revolutionaire filters dempen gelijkmatig het geluid waardoor de klanken van uw favoriete nummer niet vervormd worden. Deze doppen zorgen voor optimale muziekbeleving, natuurlijke klankkleur en goede spraakverstaanbaarheid en worden gebruikt door dj’s, muzikanten en mensen die regelmatig naar concerten of festivals gaan.

Dreve voor Motorrijders

De filters zorgen voor een effectieve demping van hinderlijke windruis en dempen het motorlawaai.

Dreve voor Industrie

Zij voorkomen vervorming van omgevingsgeluiden, zodat een optimale communicatie mogelijk is.

Dreve Sleepcomfort

Deze slaapdoppen bevatten geen uitstekende delen, waardoor ze comfortabel aanvoelen tijdens het slapen. Zij worden vooral gebruikt door mensen waarvan de partner snurkt of door mensen die rustig willen slapen op het vliegtuig of in de trein.

Zwemdoppen

Ook zwemdoppen worden bij ons op maat gemaakt en worden vooral gebruikt door kinderen die buisjes in hun oren hebben laten plaatsen. Door deze doppen wordt de gehoorgang hermetisch afgesloten voor water.

Meer informatie over gehoorbescherming en zwemdoppen? Neem contact op.

Back to Top