Hulpmiddelen voor slechthorenden

Hoorcentrum Veranneman Berchem - Berchem - HulpmiddelenU kan bij ons verschillende hulpmiddelen voor slechthorenden kopen. Zo kan u onafhankelijk en zorgeloos van het leven genieten. Deze hulpmiddelen kunnen gebruikt worden door dragers van een hoortoestel en door personen zonder hoortoestel. (Meer weten over onze hoortoestellen? Klik hier)

Een greep uit het assortiment.

Flits- en trilwekkers

Trilimpulsen of lichtflitsen, die u ook met gesloten ogen opmerkt, laten u op een onmiskenbare manier weten dat het tijd is om op te staan.

Televisiegehoorsystemen

Via een draadloos systeem kiest u uw persoonlijke volume, onafhankelijk van de instellingen op het televisietoestel.

Telefoons met gehoorversterking

Deze telefoons verbinden modern comfort met intelligente, audiologische technologie, die vooral de verstaanbaarheid verhoogt. Ook mobiele telefoons voor slechthorenden zijn bij ons te koop.

Signaleringssystemen

Bijvoorbeeld voor het omzetten van akoestische signalen zoals telefoon, deurbel, babygehuil, wekalarm... De omzetting gebeurt naar optische lichtsignalen in iedere kamer van de woning of van het huis.

Komt gerust lang in een van onze vestigingen in Antwerpen om het assortiment te bekijken. Kunt u vandaag niet langskomen, maar zit u met vragen? Neem dan gerust telefonisch contact op. Onze medewerkers zullen u zo snel en zo goed mogelijk te woord staan.

Back to Top