Onderhoud van uw hoorapparaten

Hoorcentrum Veranneman Berchem - Berchem - OnderhoudNiet enkel de juiste aankoop van een hoortoestel is belangrijk. Ook het onderhoud en de navolging zijn van levensbelang. Kom langs bij Hoorcentrum Veranneman voor het onderhoud van uw hoorapparaten.

Jaarlijkse controle

Omdat gehoor geen absoluut gegeven is maar constant evolueert, vragen wij om minstens één keer per jaar langs te komen in één van onze winkels in Antwerpen voor een volledige controle. Er wordt bekeken of er aanpassingen nodig zijn aan uw hoortoestel. Hiervoor dient u een afspraak te maken. In de meeste gevallen gebeurt het onderhoud ter plaatse, soms kan het zijn dat u uw toestel een paar dagen moet achterlaten.

U kunt bij ons ook steeds terecht voor een diepgaande reiniging van het hoortoestel en de oorstukken. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken en het duurt slechts tien minuten.

In Lier, Merksem of Berchem

Als u nog geen hoorapparaat draagt, maar meer en meer last begint te krijgen van uw gehoor, dan kan u zich laten testen in één van onze centra. Onze audiciens kunnen aan de hand van een analyse en rekening houdend met uw voorkeuren, zeggen welk hoortoestel het best bij u past.

Twijfelt u aan uw gehoor, wenst u meer informatie of hebt u vragen over het onderhoud van uw huidige apparatuur, neem dan vandaag nog contact met ons op!

Back to Top